LA CUINA DE LA CARXOFA

LA CUINA DE LA CARXOFA

Editorial:
COMANEGRA
Año de edición:
ISBN:
978-84-17188-10-8
Páginas:
180
Encuadernación:
Rústica
20,00 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a la cesta

La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l’any, en què se’n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l’alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient, i també una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d’algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en el tot terreny de la cuina catalana.

Aquest llibre és el cant d’amor que les nostres carxofes necessitaven. Amb elogis de Pere Sans i Pere Tàpies, i pròleg de Julià Guillamon

Otros libros del autor