MENJAR BÉ, UNA QÜESTIÓ D'INTEL·LIGÈNCIA

MENJAR BÉ, UNA QÜESTIÓ D'INTEL·LIGÈNCIA. LA GUIA BÀSICA PER CONEIXER ELS SIS GRUPS D?ALIMENTS I ELS CINQUANTA NUTRIENTS Q

Editorial:
LABUTXACA
Año de edición:
ISBN:
978-84-9930-912-5
Páginas:
128
Encuadernación:
Rústica
Colección:
SALUT
8,95 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a la cesta

«No sé què tinc, no em trobo bé». Sovint aquestes paraules no són res més que l’expressió de lacarència d’algun nutrient al nostre organisme. El consell d’Hipòcrates i dels nostres pares és: «Calmenjar una mica de tot». Però, què inclou aquest «tot»? Ho sabem? No cal esperar a estar malaltsper plantejar-nos una coherència en la manera de menjar. Per què cal menjar pa? Quina és la quantitat de fruita i d’oli que necessitem diàriament? En quin aliment trobem el famós omega-3 i per a què serveix? Per què els ous són tan valuosos per a la salut?

Otros libros del autor