EL MIRADOR de Mataró Audiovisual

Programa del dia 28 de maig de 2019

Programa del dia 19 de setembre de 2017

llibres per a nadons

Hem presentat llibres per a nens d'entre 1 i 3 anys per estimular la comunicació amb els mes menuts. En la lectura en família, la relació que es genera entre l'adult i l'infant és una de les experiències més agradables que podeu tenir.

Moment: 92:30

Programa del dia 17 d'octubre de 2017

llibres de 3 a 5 anys

Hem presentat llibres per a nens d'entre 3 i 5 anys per mirar, explicar, estimular la imaginació i la capacitat narrativa. Són llibres que els nens ja poden començar a mirar sols. Però no deixeu de fer ectura en família: poseu-vos el nen a la falda i explique-li el conte mentre el mireu, el comenteu, etc., La relació que es genera entre l'adult i l'infant és una de les experiències més agradables que podeu tenir.

Moment: 95:10

 

Programa de dimarts 21 de novembre de 2017

Primers lectors

Els nens entre els 5 i els 7 anys comencen a desenvolupar les habilitats de la lectoescriptura: poden començar a generar petits escrits i, alhora, a llegir textos no gaire complicats. És però un moment en què els adults hem de seguir llegint-los llibres i explicant-los contes i històries. Trobar llibres que permetin ser explicats però que els puguem proposar de llegir-ne un fragment és molt interessant.

En aquest sentit, us presentem aquesta selecció que hem portat al programa El Mirador.

Moment de la recomanació: minut 95:00

 

Llibres que tothom vol tenir!

Aquesta vegada us hem presentat una selecció de llibres de 0 a 99 o més anys que tenen una única característica: són altament desitjables per a una gran part de la gent que els veu. 

Qui diu que els llibres no agraden?!!!

Moment de la presentació: minut 96:30