ALES DE SANG (EMPIRI 1)

ALES DE SANG (EMPIRI 1)

Editorial:
COLUMNA
Año de edición:
Materia
Narrativa fantasia fantÀstica
ISBN:
978-84-664-3138-5
Páginas:
720
Encuadernación:
Cartoné
22,90 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

Vola o mor… El nou fenomen de fantasia juvenil del qual parla tothom.Un drac sense el seu genet és una tragèdia. Un genet sense el seu drac està mort.
ARTICLE U, SECCIÓ U DEL CODI DE GENETS DE DRAC
 
La Violet Sorrengail creia que quan fes els vint anys s'uniria al Quadrant d'Escribes per viure una vida tranquil·la, estudiant els seus estimats llibres i les històries antigues que tant la fascinaven. Però per ordre de la seva mare, la temuda generala comandant, la Violet es veu obligada a unir-se als milers de candidats que lluiten per formar part de l'elit de Navarre: els genets de drac.
Quan ets més petita i fràgil que els altres la teva vida corre perill, perquè els dracs no es vinculen amb humans febles; de fet, els incineren. A més d'això, amb més genets que dracs disponibles, bona part dels candidats mataria la Violet per millorar les seves probabilitats d'èxit; uns altres, com el despietat Xaden Riorson, el líder d'ala més poderós del quadrant, l'assassinarien simplement pel fet de ser la filla de la generala comandant. Per sobreviure, haurà d'afinar al màxim el seu enginy.
Dia rere dia, la guerra que es lliura a l'exterior de l'acadèmia esdevé més letal, les defenses del regne es debiliten i els morts augmenten. Per si no n'hi hagués prou, la Violet sospita que els líders de Navarre amaguen un terrible secret.
Amistat, rivalitat i passió... A l'Acadèmia de Guerra Basgiath tots tenen una agenda oculta i saben que un cop a dins només hi ha dues possibilitats: graduar-se o morir.
 
«La novel·la de fantasia més addictiva que he llegit en l'última dècada», Tracy Wolff, autora de la sèrie Crave

Otros libros del autor