ARSENE LUPIN CONTRA HERLOCK SHOLMES

ARSENE LUPIN CONTRA HERLOCK SHOLMES

Editorial:
1984, EDICIONS DE
Año de edición:
Materia
Narrativa policíaca misteri intriga
ISBN:
978-84-16987-92-4
Páginas:
288
Encuadernación:
Bolsillo
Colección:
MIRMANDA
15,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

Arsène Lupin és el «lladre nacional» francès. Heus aquí un personatgexerraire, ir.nic, amigable, amant de l'espontaneïtat i ple devitalitat per., sobretot, d'una subtilesa i elegància extremes al'hora d'actuar; tot un lladre de guant blanc.
En aquestanovel·la d'intriga i acció és decisiva la col·laboració del cèlebredetectiu anglès Herlock Sholmès. L'audaç i impassible britànic accepta el repte de resoldre una cadena de robatoris, desaparicions iassassinats recents que apunten Lupin com a cervell dels fets. Durantdeu dies, el lladre i el detectiu han de jugar les seves cartes tan bé com sàpiguen... o com puguin. ¿Qui dels dos en sortirà triomfant?


Maurice Leblanc (1864-1941), nascut a Rouen en unafamília adinerada, va ser un novel·lista i escriptor francès de relats curts. Després d'estudiar Dret i treballar en el negoci familiar esva traslladar a París, on va començar la seva carrera literària. Ésconegut per ser el creador d'Arsène Lupin, un dels personatges méscèlebres de la literatura policíaca, que s'ha convertit en elprotagonista de pel·lícules i d'una sèrie de televisió. Les