CUINA FLEXI

CUINA FLEXI. MENÚS FLEXITARIANS PER A 21 DIES

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
ISBN:
978-84-9034-569-6
Páginas:
144
Encuadernación:
Bolsillo
18,50 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Añadir a la cesta

Adam Martín, periodista especialista en nutrició, ens parla del flexitarianisme, un estil de vida que ens proporciona tots els avantatges d'una dieta vegetariana, però sense haver d'eliminar totalment el consum de carn, peix o altres tipus de proteïna animal. A més de conèixer-ne els beneficis, hi trobareu 80 receptes delicioses i un menú complet amb esmorzars, dinars i sopars per poder explorar el món flexitarià en un total de 21 dies.
Perquè, com apunten tots els especialistes, els aliments vegetals tenen un paper fonamental en la nostra salut i han de ser els principals protagonistes d'una dieta saludable i equilibrada; però encara és millor si els sabem combinar, de tant en tant, amb aliments d'origen animal.

Otros libros del autor