ELS SOFRIMENTS DEL PRINCEP STERNENHOCH

ELS SOFRIMENTS DEL PRINCEP STERNENHOCH

Editorial:
1984, EDICIONS DE
Año de edición:
Materia
Narrativa moderna i contemporÀnia
ISBN:
978-84-16987-87-0
Páginas:
240
Encuadernación:
Bolsillo
Colección:
MIRMANDA
18,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

El malgirbat i pobre d'esperit príncep Sternenhoch, funcionari i homede confiança de l'emperador alemany Guillem, es casa amb una joveigualment poc agraciada, la Helga, de caràcter enigmàtic i diab.lic.Una infidelitat d'ella desperta en el príncep un odi furibund que elsumirà en una espiral de bogeria i deliri. El príncep, personatgeridícul fins a l'esperpent, protagonitzarà tot un seguit d'episodisvergonyosos i hilarants.

Amb Els sofriments delpríncep Sternenhoch, Klíma transgredeix totes les normes socials del'època provocant el lector amb escenes obscenes i fins i totperverses, tot plegat impregnat d'un sentit de l'humorinconfusible.

Nascut a Bohèmia, l'escriptor ifil.sof txec Ladislav Klíma (1878-1928) va desenvolupar un pensamentcrític i individualista. Seguint el que ell anomenava «la desviaciósistemàtica de tota norma humana», va viure molt precàriament permitjà de feines esporàdiques, del que guanyava amb les sevespublicacions periodístiques i de la generositat dels seus amics.Klíma, que va inspirar autors com Hrabal i Kundera, és una de lesprincipals figures de