ET PICA LA CURIOSITAT

ET PICA LA CURIOSITAT

Editorial:
DO CUMIO,,EDICIONS
Año de edición:
ISBN:
978-84-8289-642-7
Páginas:
48
Encuadernación:
Cartoné
19,95 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Añadir a la cesta

El formatge procedeix d'unlíquid; el cacau, d'una llavor; la llana, d'un animal. Tant el formatge, com la xocolata o la llana poden viatjar en un avió. Però també fan viatges pel món l'aigua i l'electricitat. Un llibre divulgatiu per a entendre i fer un recorregut per molts processos ordinaris queens envolten com ara: d'on arriba l'aigua quesali per les nostres aixetes, perquè en pitjar unbotó s'encén una llum... o fins i tot com sesosté un avió en l'aire. L'autora, María Canosa, és una experta divulgadora científica amb molts anys de professió en la matèria i amb un aval de llibresi premis de reconegut prestigi. Un llibre per a aprendre i jugar sobre el funcionament de coses que ens envolten.