GRAN QUADERN MONTESSORI ESPECIAL CONCENTRACIÓ, ATENCIÓ I MEMORIA. A PARTIR DE 3

GRAN QUADERN MONTESSORI ESPECIAL CONCENTRACIÓ, ATENCIÓ I MEMORIA. A PARTIR DE 3

Editorial:
LAROUSSE
Año de edición:
ISBN:
978-84-19436-86-3
Páginas:
144
Encuadernación:
Rústica
15,50 €
IVA incluido
Disponible en 1 semana
Añadir a la cesta

Per treballar a casa amb la pedagogia Montessori, aquest quadern amb més de 100 activitats per a infants a partir de 3 anys està dissenyat per treballar capacitats com ara la concentració, l'atenció i la memòria, així com per afavorir-ne els aprenentatges.

Durant aquest recorregut s'animarà l'infant a exercitar la discriminació visual per mitjà d'activitats progressives del tipus «Busca i troba» i també se li proposaran jocs i exercicis que li permetin progressar en el camp de les comparacions i les associacions (fer parelles, jocs de diferències, etc.).

D'altra banda, podrà realitzar al seu ritme d'altres activitats que reclamin l'ús de la memòria (memoritzar una imatge i, a continuació, una sèrie d'imatges, tapar un dibuix per memoritzar-lo i reproduir-lo...) i es motivarà l'infant a millorar les seves capacitats d'anàlisi i lògica (completant sèries, trobant l'element que no correspon, movent-se per diferents tipus de laberints...).

El quadern inclou un joc de memory retallable al final del quadern i plantilles per tapar i posar a prova la memorització.

Otros libros del autor