L'ART D'ESCOLTAR LA VIDA

L'ART D'ESCOLTAR LA VIDA. I D'ALINEAR-SE AMB ELS SEUS MISSATGES

Editorial:
GAIA
Año de edición:
ISBN:
978-84-8445-662-9
Páginas:
352
Encuadernación:
Bolsillo
Colección:
PSICOEMOCIÓN
16,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

Hi ha una saviesa que ho conté tot?
Hi ha algun propòsit en tot el que passa?
Hi ha algú més aquí?
A L'art d'escoltar la Vida descobriràs que la resposta és definitivament SÍ: sí, la Vida és sàvia; sí, tot el que passa a la Vida i al cos té sentit; i sí, hi ha algú que sempre hi és per a nosaltres, i aquest algú és la nostra ànima.
Tant des del que percebem com a realitat externa (el que sembla estar allà fora) com des del nostre interior, l'ànima ens envia els seus missatges en una miríada de formes, i per comprendre el que ens diu cal despertar un art que hem oblidat: l'art d'escoltar la Vida.
Les crides de l'ànima (o els missatges de la Vida) arriben en tres nivells:
? el primer nivell et dóna l'oportunitat d'alinear-te instantàniament escoltant la teva veu interior, la teva intuïció i les sincronies que apareixen en la teva vida;
? el segon nivell és el de les crides suaus, que són les que es manifesten com a contratemps, dificultats i sensacions incòmodes en el teu cos;
? el tercer nivell correspon a les crides intenses, que són les que transmeten poderosos missatges a través de símptomes físics o malalties.
Comprendre la crida de l'ànima et permetrà alinear-te amb la Vida en qualsevol situació, per desfavorable que sembli, i recollir el regal que s'hi troba.

Otros libros del autor