L'ENZO VOL UN GEGANT

L'ENZO VOL UN GEGANT

Editorial:
EDICIONS I PROPOSTES CULTURALS ANDANA
Año de edición:
ISBN:
978-84-16445-84-4
Páginas:
22
Encuadernación:
Rústica
16,00 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Añadir a la cesta

Al començament del confinament a causa de la COVID 19, un dels meus nets expressava els seus desitjos: Volia estar amb la família i els amics i tenir un gegant. El primer no estava a les meves mans, però el segon em va obrir un gran somriure ja que en llegir-lo em va despertar les ganes de fer-lo realitat.
Vaig passar dues setmanes molt entretinguda amb el gegant que agafava forma i olors, mentre el meu net reia a mesura que s'acomplia el seu desig. Posteriorment la idea del gegant va créixer i vaig complementar-la amb una glosa en què es barreja la poesia i la ficció del conte per explicar una història real. Vaig contactar amb l'ànima creativa (com ella es defineix, ja que cultiva diversos camps culturals), Montse Olivé Balletbó que es va animar a dibuixar-lo.
He pensat que es podria publicar perquè dona punts de referència sobre actituds i conductes en temps conflictius i mostra com l'ésser humà pot combatre una pandèmia devastadora, amb il·lusió i creativitat, fins i tot abans que s'acabi.