MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL

MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL. EL RECEPTARI TRADICIONAL

Editorial:
VIENA
Año de edición:
ISBN:
978-84-19474-68-1
Páginas:
144
Encuadernación:
Rústica
Colección:
MILFULLS
19,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta connexió entre el mar i la muntanya— han influït en l’evolució d’aquests plats i en la identitat gastronòmica del país. Tot i que en altres països del món podem trobar alguns plats que combinen ingredients marins i terrestres, Herce defensa apassionadament que no aconsegueixen ni de bon tros el mateix equilibri que els plats catalans. I ens ho demostra en l’extensa recopilació de receptes tradicionals de mar i muntanya que formen aquest llibre, unes receptes que permetran al lector recrear a casa grans plats que són patrimoni de la gastronomia catalana: pollastre amb llagosta, conill amb escamarlans, mandonguilles amb sèpia...

Otros libros del autor

  • SOFREGIT
    Titulo del libro
    SOFREGIT
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Disponible en 10 días

    19,90 €

  • DELICIÓS MAR
    Titulo del libro
    DELICIÓS MAR
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Disponible en 10 días

    19,95 €

  • SOFREGIT
    Titulo del libro
    SOFREGIT
    HERCE CARMONA, ENRIC
    No disponible

    18,90 €

  • L'ODISSEA CULINÀRIA
    Titulo del libro
    L'ODISSEA CULINÀRIA
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Disponible en 1 semana

    29,00 €