QUE PAGUIN ELS AMOS!

QUE PAGUIN ELS AMOS!. PER QUÈ NECESSITEM SINDICATS?

Editorial:
TIGRE DE PAPER EDICIONS
Año de edición:
ISBN:
978-84-18705-54-0
Páginas:
214
Encuadernación:
Rústica
Colección:
ASSAIG
14,50 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

Amb el món canviant a una velocitat vertiginosa i els treballadors i treballadores abocades al caprici de les aplicacions, a amos dèspotes i a contractes precaris, per què ens hem de preocupar pels sindicats? És que no són només per a treballadors industrials de cabells blancs i de mitjana edat?
Efectivament, molts sindicats semblen estar atrapats en el passat, i hi ha un desprestigi general dels sindicats, alimentat per la patronal. Per. a la vegada sorgeixen experiències de lluites laborals inspiradores, des de vagues en sectors precaritzats fins a lÆadaptació de sindicats per defensar els drets en lÆera digital.
Parlant amb acadèmics, experts, i sindicalistes de base, Eve Livingston explora com sÆorganitzen els i les joves treballadores per exigir uns llocs de treball justos, i reimagina com sÆhauria dÆarticular un moviment sindical inclusiu que representi a tots els sectors.
La consigna segueix sent que la unitat de la lluita pot canviar el curs de la hist.ria, i els nostres amos ho saben. Sí, tu també necessites un sindicat. I el teu sindicat també et necessita!