SURTS A JUGAR?

SURTS A JUGAR?

Editorial:
NEOPÀTRIA
Año de edición:
ISBN:
978-84-17464-21-9
Páginas:
74
Encuadernación:
Bolsillo
16,00 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Añadir a la cesta

SINOPSI
Núria Freixa ens proposa en aquest poemari, amb il·lustracions de Sofía Lana Martín, un seguit de jocs tradicionals en forma de poemes que conviden a la participació i a la complicitat entre adults i infants.

Surts a jugar? és un llibre que combina tendresa i intel·ligència, reflexió i sentit de l’humor, perquè l’autora sap que jugar és una acció gens intranscendent: «Maduresa de l’home significa haver trobat la seriositat que tenia d’infant quan jugava» (Nietzsche).

20180826_233733
SOBRE L’AUTORA
Núria Freixa Domènech

Mestra, funàmbula de la paraula, del vers, de l’escena, camina entre el poble natal, Manlleu (Osona), i Tarragona, on resideix.

Després d’esquitxar poemes per la xarxa, revistes, recitals… i publicar-ne en reculls col·lectius (Ed. Cruïlla i Ed. Neopàtria), el 2015 rep el Primer Premi en el XXè concurs de Poesia Ametista d’Arbúcies, i el Segon Premi del Mercat de les lletres d’Igualada.

Alguns relats han tret el cap en publicacions que esdevenen solidàries, com ara: Cartes d’amor (perquè l’amor cura ), en benefici del Ripollès Cor i Oncolliga Girona, i amb l’ARC, col·lecció Elisenda Sala: Relats absurds, amb la Marató de TV3, 2018.

El 2016 publica Versos a Galet. Poemes d’escola i carrer (ed. Neopàtria), poemari que, d’aleshores ençà, du a passeig per biblioteques i escoles, assaborint, amb els menuts, el gust per la poesia.

Otros libros del autor