poesia

POESIA, el primer llibre de poemes escrit per tu

poesiaDe vegades, trobar llibres que introdueixin els nens a la poesia, és un xic difícil. Coneixem autors molt correctes per a les primeres edats però també se’ns fa molt difícil trobar-ne de nous que no carrinclonegin o que els referents que tenen els nens siguin suficients com per entendre allò que llegeixen.

Però ens ha arribat aquest llibre-joia! POESIA. EL PRIMER LLIBRE DE POEMES ESCRIT PER TU, de la Maria Isabel Sánchez Vegara i l’Elisa Munsó Griful, editorial la Galera.

La primera de les autores, potser la coneixeu per l’extraordinària col·lecció que té dedicada a dones singulars (Alba editorial) o AMOR, UN LLIBRE ESCRIT ENTRE DOS (la Galera). La segona, pot ser que la conegueu per moltes de les coses que ha arribat a il·lustrar.

Per què us recomanem aquest llibre, però? Doncs perquè és un llibre que converteix el nen en el protagonista de la poesia: a cada doble pàgina trobareu una proposta de poema amb nombrosos espais buits i, a l’esquerra d’aquesta proposta, trobareu tot ple de paraules que rimen i que permeten usar-les en els diferents espais en blanc de manera que podeu crear poemes estrambòtics, poemes preciosos, poemes que rimen, poemes que no rimen, poemes que, sense rimar, tenen fonemes molt similars, poemes que no tenen sentit, poemes que són irònics, poemes que són onírics, etc, etc, etc.

En tot allò que vulguem adquirir un mestratge caldrà que practiquem hores i més hores. Però si ho feu amb el llibre POESIA, ho fareu d’una manera tan lúdica que us passarà el temps volant!

POESIA

POESIA

SÁNCHEZ VEGARA, MARÍA ISABEL

ISBN: 978-84-246-5890-8

Editorial: GALERA

Nº páginas: 48

Año de edición: 2016

Donde comprarlo

POESÍA

POESÍA

SÁNCHEZ VEGARA, MARÍA ISABEL

ISBN: 978-84-246-5891-5

Editorial: GALERA

Nº páginas: 48

Año de edición: 2016

Donde comprarlo

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *