Amb la Tango són tres. Justin Richardson i Peter Parnell, il•lustracions de Henry Cole

Bravo per Kalandraka per haver recuperat aquest interessant àlbum il·lustrat. Una magnífica eina per parlar de diferents tipus de famílies i de la homosexualitat concretament,  amb els nostres nens i nenes.

Amb en Tango som tres

Amb en Tango som tres

Els autors ens expliquen una història real succeïda al zoo de Central Park de Nova York. El llibre ens descriu una mica el zoo, de manera senzilla i fixant-se sobretot en les famílies d’animals que hi viuen. I es centra en els pingüins, perquè els protagonistes d’aquesta història són precisament dos pingüins.

En Roy i en Silo eren dos pingüins molt amics, jugaven junts, s’abraçaven, nedaven… El cuidador, que els observava, va pensar que devien estar ben enamorats.

Un dia van observar que les parelles de pingüí i pingüina feien un sot a terra i hi posaven pedres, per fer un niu. I després ponien un ou i el covaven per torns. I ells van decidir fer el mateix, però no tenien ou, i és clar, per més que covaven no naixia cap pingüinet!.

El cuidador va tenir una bona pensada, els va donar un ou que una altra parella de pingüins no podia covar, i així van poder realitzar el seu desig, covar i tenir un fill. I aleshores va néixer la pingüineta Tango, la primera que tenia dos pares enlloc de pare i mare.

Un àlbum bonic, interessant i molt útil per parlar de realitats diverses.

AMB LA TANGO SÓN TRES

AMB LA TANGO SÓN TRES

RICHARDSON, JUSTIN

ISBN: 978-84-8464-986-1

Editorial: KALANDRAKA

Nº páginas: 32

Año de edición: 2999

Donde comprarlo

CON TANGO SON TRES

CON TANGO SON TRES

RICHARDSON, JUSTIN;PARNELL, PETER

ISBN: 978-84-8464-984-7

Editorial: KALANDRAKA

Nº páginas: 32

Año de edición: 2016

Donde comprarlo

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *