Instruccions per comprar

INSTRUCCIONS PER FER LA COMPRA:

  1. Creeu un COMPTE
  2.  (Opcional) Acabeu de facilitar-nos les VOSTRES DADES
  3. Afegiu llibres a la CISTELLA
  4. Aneu a LA MEVA CISTELLA i finalitzeu el procés de compra

 

PASSOS A SEGUIR:

  1. Creeu un COMPTE

Cliqueu el botó el meu compte i us dirigirà al formulari per crear un compte

 

  1. Ompliu el FORMULARI


formulari

 

 

 

 

 

 

 

 

No us oblideu de marcar la casella HE LLEGIT I ACCEPTO LA POLÍTICA DE PRIVACITAT! Si cliqueu sobre 'política de privacitat', la podreu llegir.

Ara, cada vegada que vulgueu fer una compra, ja estareu registrats. Només accedint al formulari d’accés al compte ja estareu identificats.

accés compte

 

 

 

 

 

 

 

  1. (Opcional) Acabeu de facilitar-nos les VOSTRES DADES

Aquest pas és important però no obligatori. Serveix perquè si ens faciliteu totes les vostres dades ja no us les hàgim de demanar més en properes compres. Cal omplir el formulari amb tots els camps (cognoms, telèfon de contacte, adreça, etc.)

gran formulari

  1. Afegiu llibres a la CISTELLA

Tots els llibres que aneu seleccionant per comprar, quedaran registrats a la CISTELLA DE LA COMPRA. Si en seleccioneu un equivocadament, no patiu que es pot eliminar.

 

  1. Aneu a LA MEVA CISTELLA i finalitzeu el procés de compra

la meva cistellaQuan cliqueu damunt de la icona LA MEVA COMPRA us dirigireu a la pantalla final de compra en què podeu donar l’ordre definitiva.

cistella

En aquesta pantalla podeu modificar la quantitat de llibres que voleu, podeu eliminar-ne algun si per algun motiu l’havíeu demanat per error.

Un cop fets els canvis s’actualitzarà el preu.

Haureu de seleccionar una zona d’enviament, una forma de pagament i una forma de tramesa. En el cas d’enviaments hi ha un sobrecost.

Finalment ja podeu pitjar el botó REALITZAR COMANDA i seguir totes les instruccions que demana el banc per tal de fer una compra segura.