DOLÇOS VEGANS

DOLÇOS VEGANS. TEMPTACIONS I DELÍCIES SENSE INGREDIENTS D'ORIGEN ANIMAL

Editorial:
VIENA
Any d'edició:
ISBN:
978-84-8330-987-2
Pàgines:
152
Enquadernació:
Bolsillo
Col·lecció:
MILFULLS
17,00 €
IVA inclòs
Disponibilitat inmediata
Añadir a la cesta

Ens encanta el dolç! Ho sabem nosaltres i ho sap la indústria alimentària, que afegeix sucre blanc (i altres coses!) en molts aliments processats per augmentar-ne les vendes. Però si tornem al dolç genuí, el de les verdures i hortalisses dolces, els cereals integrals, les fruites, el bon cacau, la fruita seca i les llavors, descobrirem un plaer primigeni i saludable.
Marta Castells, professora de cuina natural, ha repensat les postres tradicionals i les que no ho són tant per adaptar-les, d'una manera senzilla i imaginativa, a una dieta vegana.