ELS FERMENTATS

ELS FERMENTATS. UN REGAL PER A L'ORGANISME

Editorial:
COSSETANIA
Any d'edició:
ISBN:
978-84-9034-983-0
Pàgines:
128
Enquadernació:
Rústica
13,50 €
IVA inclòs
Disponible en 1 semana
Añadir a la cesta

Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l'ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els converteix en autèntiques joies per a la salut de la nostra microbiota. En aquest manual, et proposem trenta receptes de fermentats, molt fàcils i variades, en les quals la màgia de la vida aconsegueix generar un microunivers fantàstic. Begudes referescants i saludables, formatges i iogurts vegetals fets amb llavors i fruita seca, verdures boníssimes i carregades de vitamines, pans de massa mare i farines saludables, postres delicioses a base de fruites i espècies... Endinsa't en el món dels fermentats i... que comenci la festa dels aliments vius!