GARROFA, DELÍCIA MEDITERRÀNIA

GARROFA, DELÍCIA MEDITERRÀNIA

Editorial:
POL·LEN EDICIONS
Any d'edició:
ISBN:
978-84-18580-31-4
Pàgines:
144
Enquadernació:
Cartoné
Col·lecció:
PRODUCCIÓ NETA
22,00 €
IVA inclòs
Disponible en 10 días
Añadir a la cesta

Garrofa, delícia mediterrània és un receptari per descobrir la garrofa, un superaliment local que durant anys ha sigut injustament desprestigiat. El seu consum té un impacte positiu tan ambientalment com socioeconòmicament; i és l?alternativa imprescindible per a una sobirania alimentària més dolça. A més de ser un aliment d?alta qualitat i proximitat, el seu cultiu és ètic i resilient al canvi climàtic. El principal avantatge de la garrofa envers al cacau és que no és estimulant ni addictiva, és dolça de manera natural i és rica en ferro i calci. És hora d?elevar-la al lloc que es mereix en la nostra dieta i al nostre imaginari! Clara Martin Riu, del projecte Menjamiques, bolca per fi en un llibre tots els seus sabers etnobotànics, amb les fotografies de Xana Calao. Trenta-cinc receptes per llepar-se?n els dits. El receptari té dues parts. La primera, on presentem la garrofa, les seves propietats i curiositats. I la segona, on a través del recorregut que us proposem, podreu recórrer des dels plats més tradicionals de les diferents cultures mediterrànies que ancestralment han cultivat garrofers, com tr