HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. LES SALSES · ELS APERITIUS · LES ENSALADES · LES SOPES

Editorial:
EDICIONS SIDILLA
Any d'edició:
ISBN:
978-84-947484-8-6
Pàgines:
918
Enquadernació:
Cartoné
39,00 €
IVA inclòs
Disponible en 10 días
Añadir a la cesta

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d’aquesta cuina.
En aquest volum ens ofereix 200 monografies i més de 300 receptes de salses, d’aperitius, d’ensalades i de sopes que ens expliquen, no només com els hem de cuinar, sinó el recorregut històric, filològic, literari i cultural d’uns plats i d’unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i dels Països Occitans.

Altres llibres de l'autor