L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA

L'ESSÈNCIA DE LA CUINA CATALANA. RECEPTES AMB HISTÒRIA I ANÈCDOTES, PER JAUME FÀBREGA

Editorial:
COMANEGRA
Any d'edició:
ISBN:
978-84-15097-68-6
Pàgines:
350
Enquadernació:
Rústica
16,50 €
IVA inclòs
No disponible

Les millors receptes de la nostra cuina acompanyades amb les seves històries i anècdotes.

En aquest llibre, Jaume Fàbrega, un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, ens ofereix no tan sols les receptes que conformen el corpus bàsic de la cuina catalana sinó també les seves històries, les seves anècdotes i el que n'han dit els principals autors de la nostra literatura. Teniu, doncs, a les vostres mans l'essència de la nostra cuina.


L'aportació de Jaume Fàbrega a la cuina és essencial tant pel que fa a receptes com pel que fa a treball de recerca.(Joan Roca)

Jaume Fàbrega és un dels observadors més lúcids de l'actual cuina catalana.(Quim Monzó)

Jaume Fàbrega és el guardià dels senyals d'identitat de la cuina catalana. (M. Vázquez Montalbán)

Jaume Fàbrega ens explica les receptes amb precisió i ens les ofereix a través dels seus amplis coneixements i viatges. (Ferran Adrià)

Jaume Fàbrega posseeix una enorme capacitat i coneixements, amb una quantitat d'obra signada tan sàvia, lluïda i variada. (Carme Ruscalleda)

La feina portada a terme per en Jaume Fàbrega és imprescindible, cabdal. (Santi Santamaria)

Sento un enorme respecte i enveja pels extraordinaris coneixements del mestre Jaume Fàbrega. (Matthew Tree)

Altres llibres de l'autor