TEORIA I PRACTICA DEL PA AMB TOMAQUET

TEORIA I PRACTICA DEL PA AMB TOMAQUET. 70 SUCULENTES RECEPTES

Editorial:
TUSQUETS EDITORES
Any d'edició:
ISBN:
978-84-9066-252-6
Pàgines:
160
Enquadernació:
Otros
18,00 €
IVA inclòs
Disponible en 1 semana
Añadir a la cesta

En el 30è aniversari de la publicació, presentem aquesta edició especial, renovada i enriquida amb il·lustracions de Juliet Pomés Leiz, de tot un clàssic gastronòmic dedicat a la més simple i reeixida aportació de la gastronomia catalana: el pa amb tomàquet. No es tracta només d'un breu tractat teòric sobre el seu origen i preparació, amb impagables tocs humorístics, sinó també d’una incitació al plaer de la seva pràctica, amb 70 suculentes receptes que conviden a descobrir la versatilitat i exquisidesa d'un plat tan senzill que, en mans d'un gastrònom tan hedonista i esteta com Leopoldo Pomés, ens aporta grates sorpreses.
«En l'aparent senzillesa del pa amb tomàquet, Pomés ha trobat la recepta de la sensualitat, el plaer i la vida que tantes vegades ha retratat.» (Del pròleg de David Trueba)

Altres llibres de l'autor

  • NO ERA PECAT
    Titulo del libro
    NO ERA PECAT
    LEOPOLDO POMÉS
    No disponible

    21,00 €