LA MILLOR CUINA DE L'ILLA DE MENORCA

LA MILLOR CUINA DE L'ILLA DE MENORCA

Editorial:
VIENA
Año de edición:
ISBN:
978-84-17998-48-6
Páginas:
176
Encuadernación:
Rústica
Colección:
MILFULLS
18,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

De la caldera a l'oliago, de l'aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades i, per descomptat, la cèlebre maonesa… Des de fa segles, la cuina de Menorca ha estat farcida d'olors i sabors molt variats, fruit de la seva privilegiada situació enmig de la Mediterrània. El cuiner Josep Borràs i el seu fill Damià –poeta, novel·lista, traductor i també gastrònom– ens conviden a seure a la taula de qualsevol cuina de l'illa per assaborir un centenar i mig de plats únics i inclassificables, que contribueixen a engrandir el valor d'aquesta inoblidable cuina tradicional.