LA MILLOR CUINA DE L'ILLA DE MENORCA

LA MILLOR CUINA DE L'ILLA DE MENORCA

Editorial:
VIENA
Any d'ediciķ:
ISBN:
978-84-17998-48-6
Pāgines:
176
Enquadernaciķ:
Rústica
Colˇlecciķ:
MILFULLS
18,00 €
IVA inclōs
Disponible en 1 semana
Aņadir a la cesta

De la caldera a l'oliago, de l'aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades i, per descomptat, la cčlebre maonesa… Des de fa segles, la cuina de Menorca ha estat farcida d'olors i sabors molt variats, fruit de la seva privilegiada situaciķ enmig de la Mediterrānia. El cuiner Josep Borrās i el seu fill Damiā –poeta, novelˇlista, traductor i també gastrōnom– ens conviden a seure a la taula de qualsevol cuina de l'illa per assaborir un centenar i mig de plats únics i inclassificables, que contribueixen a engrandir el valor d'aquesta inoblidable cuina tradicional.