UN LLIBRE, Hervé Tullet

Un LlibreSi preguntéssim a llibreters, mestres, bibliotecaris i pares, n’estic segur que hi hauria un gran acord en què Un llibre, és un dels llibres que passarà a la història de la literatura infantil. Va aparèixer junt amb les primeres tauletes electròniques. Quan vam deixar els ratolins de banda per usar tan sols un dit per a fer-ho tot. I el gran Hervé Tullet va decidir que Un llibre podia ser tan o més divertit i seductor que una app tot fent Un llibre ben especial.

És un dels llibres joc més reeixits que s’han fet mai. A la primera pàgina hi ha un punt groc i una instrucció: “Toca el punt!”. Quan passes pàgina, el punt es duplica. I, si segueixes les instruccions, es triplicarà, canviarà de color, es tornarà a multiplicar, es barrejaran els punts, s’apagaran els llums, els punts marxaran del llibre, etc.

És un llibre que el podreu gaudir tant de manera individual com cooperativa. Quan millor funciona és quan un adult explica què s’ha de fer i, un darrere l’altre, els nens van col·laborant en fer avançar la narració.

Un llibre, Hervé Tullet

Ed. Cruïlla, Barcelona 2015

ISBN: 978-84-661-2628-1

PVP: 13€

UN LLIBRE

UN LLIBRE

TULLET, HERVE

ISBN: 978-84-661-2628-1

Editorial: CRUILLA

Nº páginas: 64

Año de edición: 2010

Donde comprarlo

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *