Qui és la MABEL JONES de Will Mabbit?

Mabel Jones? Qui és aquesta Mabel Jones?!!!

Si no la coneixeu teniu un problema! Heu llegit el Diari de Greg. Heu llegit el Diari d’una penjada. Heu llegit les aventures de l’Agus i els Monstres. I no heu llegit les ESBOJARRADES AVENTURES DE LA MABEL JONES?!!! Però què us passa?! Que no esteu informats?!

Les esbojarrades aventures de la Mabel Jones, Will Mabbitt, Ed. Estrella Polar

Les esbojarrades aventures de la Mabel Jones, Will MabbittLa Mabel Jones ha fet allò que no es pot fer i serà castigada! Sí, s’ha posat un dit al nas. A dins. Ha escarbotat una mica. I, pitjor encara! Ha tret una substància enganxosa i… Se l’ha menjat! Per tant, ha de ser castigada!

Quan ella no s’ho espera, vindrà un ésser silenciós a la seva habitació, la posarà dins d’un sac i la raptarà! I la pobre Mabel Jones no podrà tornar mai més a casa seva. Està condemnada. Però, condemnada a què? En sortir del sac ho descobrirà.

Quan la Mabel surt del sac es troba en un vaixell pirata governat pel capità Idryss Ebenezer Skerda, un llop amb males puces. I descobrirà un vaixell i una tripulació a l’alçada del capità. El vaixell es diu El CuC FaRoTXe! I la tripulació també fa por. Qui l’ha raptat és el Silent Malastruga, un loris silenciós. El vell Emplaster és un cocodril metge (si se’n pot dir així). I també hi ha en Pelf Cabrut, una cabra fumadora; en Milton Purcell,un porc educadíssim; el senyor Culgrass, un orangutan que no diu mai res i el talp McMASTERS que no en veu tres dalt d’un burro.

En el moment del segrest, la Mabel ha mossegat el Silent Malastruga per defensar-se. I la mà del Silent Malastruga s’ha infectat… I el vell Emplaster ho ha resolt: ha tallat la mà!!! La Mabel es repeteix que ella no té por de res. Però potser en comença a tenir una mica. O molta!

I el pitjor de tot és que aquests sinistres personatges no li volen cap bé! De fet, la volen fer passar pel Pal Greixós de la Mort Segura!!!

El capità Idryss Ebenezer Skerda

Per sort, la Mabel és una noia molt espavilada i sabrà explicar al capità que FaRoTXe no està ben escrit. I no només això, sinó que el capità descobrirà que la Mabel pot ser útil. Molt útil!

El capità Idryss Ebenezer Skerda necessita recuperar tots els fragments de la X que el seu pare va perdre quan els seus pirates se li van amotinar. I resulta que la Mabel ho fa molt bé això de recuperar fragments de la X. Però el capità és un personatge sinistre i sembla que té un pla amagat. I alhora, la pobre Mabel, cada vegada es posa en situacions més i més perilloses. Haurà d’enfrontar-se a personatges perillosíssims, entrar a tavernes pirates, serà engolida per una balena, estarà a punt d’ofegar-se dins d’una tomba, haurà de patir batalles navals, etc.

I tot per no poder tornar mai més a casa seva!!!

El món de Mabel Jones

En Will Mabbitt és el responsable d’aquest esbojarrat llibre. Però sense l’ajuda del seu gran il·lustrador, en Ross Collins, el llibre ens semblaria incomplet.

Mabel Jones forbbiden cityMabel Jones Doomsday Book

 

 

 

 

 

 

 

De moment, en català o castellà, només ens ha arribat el primer llibre d’en Will Mabbitt. Però sabem que, a Anglaterra, ja en té publicats dos més: la Mabel Jones a la ciutat prohibida i  Mabel Jones i el llibre del Judici Final.

 

LES ESBOJARRADES AVENTURES DE LA MABEL JONES

LES ESBOJARRADES AVENTURES DE LA MABEL JONES

WILL MABBITT

ISBN: 978-84-9137-118-2

Editorial: ESTRELLA POLAR

Nº páginas: 304

Año de edición: 2016

Donde comprarlo

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *