CAP I POTA

CAP I POTA. EL GRAN LLIBRE DELS MENUTS

Editorial:
COSSETANIA
Any d'edició:
ISBN:
978-84-9034-980-9
Pàgines:
232
Enquadernació:
Rústica
15,50 €
IVA inclòs
Disponibilitat inmediata
Añadir a la cesta

Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l'alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l'os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d'una cuina popular i gustosa, i a Catalunya, a més, dels "esmorzars de forquilla". En aquest llibre hi trobareu tot aquest tipus de receptes en una vuitantena de variacions, de les més populars a les més refinades i pròpies dels grans xefs.

Altres llibres de l'autor