LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA

LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA

Editorial:
VIENA
Any d'edició:
ISBN:
978-84-17998-36-3
Pàgines:
336
Enquadernació:
Rústica
26,50 €
IVA inclòs
Disponible en 1 semana
Añadir a la cesta

La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n'ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescadors..., que de mica en mica han anat elaborant tot un seguit de plats variats i amb segell propi, com ara les diverses variants del mar i muntanya.
A través d'aquest exhaustiu receptari –més de dos-cents plats «preparats» per Jaume Fàbrega–, coneixerem tota mena de propostes a mig camí entre la tradició i la modernitat d'una cuina tan original com inclassificable, però farcida, macerada o amanida amb olors i gustos que viuen al fons de la nostra memòria i que ens resulten del tot genuïns.

Altres llibres de l'autor