LES ESPECIES. CUINA DE LES SENSACIONS

LES ESPECIES. CUINA DE LES SENSACIONS

Editorial:
FARELL, EL
Any d'edició:
ISBN:
978-84-17116-31-6
Pàgines:
128
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
REBOST I CUINA
16,00 €
IVA inclòs
Disponibilitat inmediata
Añadir a la cesta

En aquest el llibre hi trobaras les 23 especies mes utilitzades a la cuina. SeÕn descriuen de cadascuna els seus sabors, els usos alimentaris i es mostren tres receptes practiques per treureÕls-hi partit (un total de 69 receptes, que inclouen un primer plat, un segon i un postre). Aquestes son les especies que et transformaran els teus plats a la cuina: anis, anis estrellat, cafe, caiena, canyella, cardamom, cep en pols, clau, comi, curcuma, curri, fava tonca, gingebre, mostassa, nou moscada, nyora, pebre de Jamaica, pebre de Sichuan, pebre vermell, pebre negre, regalessia, safra i vainilla.

Altres llibres de l'autor