PICADES. IDENTITAT DE LA CUINA CATALANA

PICADES. IDENTITAT DE LA CUINA CATALANA. LA IDENTITAT DE LA CUINA CATALANA

Editorial:
FARELL, EL
Any d'edici:
ISBN:
978-84-92811-95-3
Pgines:
208
Enquadernaci:
Otros
18,00 €
IVA incls
Disponibilitat inmediata
Aadir a la cesta

A tot el m?n sutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, per? queda clar que nom?s a Catalunya la picada sha ordenat, sha normalitzat i avui ?s una marca identit?ria de la nostra cuina. La picada ?s m?s que un conjunt delements o aliments picats amb la funci? de donar un plegat de matisos a un plat. Es com un petit univers que fa modificar el darrer gust i/o textura duna preparaci?. Es podria explicar com una reconcentrada bomba de sabors on sinvolucren, sense excepci?, tots els sentits humans. Un desplegament, rarament finit de combinacions, que fa daquest emblema de la Cuina Catalana una important eina per a poder entendre el seu fonament i posterior bastiment. La picada acaba de definir els plats, els vesteix, els arrodoneix i els d?na una personalitat aconseguint que cadascun tingui el seu car?cter. El recull de les 182 receptes daquest llibre busca donar una ?mplia visi? tant de lhist?ric recorregut com dels diferents usos del preuat recurs. Coneixerem les picades antigues de la cuina romana, les de la cuina medieval, de la cuina de la Renaixena, les de principis del s. XX, i ?s clar, les picades de la cuina vigent o actual. Copsarem les diferents aplicacions ats que poden esdevenir amaniments o acompanyaments, salses, suquets, poden fer enaltir o transferir el seu nom al plat.

Altres llibres de l'autor