Selma, el xai feliç!

Estem molt contents de presentar aquest llibre editat per l’editorial Cuatro Azules. I ho estem perquè ens l’han fet arribar cordialment amb una carta explicant-nos que l’havien reeditat en català!

I estem contents de retrobar-nos de nou amb la Jutta Bauer, autora de llibres tan fantàstics com Marecrits, La reina dels colors o Així va començar tot.

Selma, Jutta Bauer, Ed. Cuatro Azules

Selma, Jutta BauerAquesta és una història aparentment infantil. La podem catalogar així pel format d’àlbum il·lustrat que té. Però, com molts llibres de la Jutta Bauer, és un llibre de 3 a 99 anys. Potser alguns adults hi descobrirem coses que els nens encara no han oblidat.

Com que el gos no entenia què era això de la felicitat es va dirigir al Gran Boc per tal que li ho expliqués. I el Gran Boc, li va explicar la història de la Selma.

La Selma era una ovella que quan es llevava de matí menjava una mica d’herba. I després ensenyava els seus fills a belar: “beee, beee!”. A la tarda corria una mica, saltava… Una mica d’esport. I després tornava a menjar herba. Quan començava a fosquejar xerrava una estoneta amb la seva amiga la senyora Voltorell. I, finalment, quan ja era fosc, dormia com un tronc.

I un dia li van fer una entrevista i li van preguntar: “Què faries, Selma, si tinguessis més temps?”. I la Selma va respondre.

I després li van tornar a preguntar: ” I què faries, Selma, si et toqués la loteria?”. I la Selma va tornar a respondre.

Una ovella sàvia.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *