100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA. DE LA CUINA DE LES ÀVIES ALS GERMANS ROCA

Editorial:
COSSETANIA
Any d'edició:
ISBN:
978-84-1356-263-6
Pàgines:
256
Enquadernació:
Rústica
15,20 €
IVA inclòs
Disponibilitat inmediata
Añadir a la cesta

5A EDICIÓ La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Altres llibres de l'autor